Drijvend podium voor evenementen

EasyFloat pontons als drijvend podium of loopbrug voor uw evenement

Ook voor evenementen en activiteiten op het water zijn de EasyFloat pontons prima inzetbaar. De pontons zijn handzaam, zeer breed inzetbaar en leverbaar met tal van accessoires. In no-time wordt een (tijdelijke) loopbrug of podium gerealiseerd zonder dat u speciaal een kraan hoeft in te huren.

We denken graag met u mee over de meest bijzondere voorstellen.

Van drijvend toilet tot verkoopkraam op het water

Zo hebben we voor Waternet Amsterdam rondgetoerd op Koninginnedag met een mobiele toiletponton, zijn we bestelpunt voor Domino Pizza’s tijdens de Sneekweek, is Delta Lloyd Optimist on Tour met EasyFloat pontons door heel Nederland en leveren we regelmatig podia voor optredens vanaf het water.

EasyFloat is ready to party!

Wij houden wel van een festival of feestje op zijn tijd!

Diverse organisatoren van festivals en evenementen weten ons al te vinden voor pontons op het water. Hierbij kunt u denken aan een loopbrug, een drijvend terras om op te loungen of misschien juist als drijvend podium. Zo zijn er nog veel meer ideeën te bedenken, passend voor uw festival of evenement.

Wij kunnen uw opdracht van a-z voor u verzorgen, zodat de beleving en de toegankelijkheid van het festival of evenement nog beter wordt.

Enkele kwaliteiten waar onze pontons aan voldoen:

  • De pontons liggen laag op het water (0,15 mtr.)
  • De pontons hebben een groot drijfvermogen en zijn zeer stabiel
  • Zijn te voorzien van een motorsteun waardoor er mee kan worden gevaren

Wij hopen u binnenkort als nieuwe klant te mogen begroeten!


Pontonbrug bij Fort aan de Klop

Fort aan de Klop is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Op het forteiland is een vergader- en groepsaccommodatie, een restaurant, kampeerterrein en evenementenlocatie gevestigd.

Jaarlijks organiseren we familiefestival Kermis de Klop tijdens het Pinksterweekend met 10.000 bezoekers. Omdat het fort één toegangsbrug heeft is tijdens het festival een 2e brug nodig, die in geval van calamiteiten als nooduitgang kan dienen.

De pontonbrug van EasyFloat is de ideale oplossing. Goedgekeurd door de vergunningverleners, licht, snel neergelegd en zeer hanteerbaar: 's avonds trekken we de brug in een handomdraai naar de kant zodat de nooduitgang van overdag niet de toegangsbrug voor onverlaten in de nacht wordt. Als bonus is het ook nog eens prettig werken en communiceren met de mensen van EasyFloat!


Joost Batelaan
Fort aan de Klop

Drijvend podium voor concert Lingegracht

EasyFloat pontons als drijvend podium

Onze pontons worden regelmatig ingezet als drijvend podium of terras bij optredens en evenementen.

EasyFloat pontons voor drijvend indoor podium

Drijvend indoor podium

Ook voor indoor drijvende podia is EasyFloat pontons graag uw partner!

Tijdelijke brug evenement Triathlon Heerenveen van EasyFloat pontons

EasyFloat pontons als loopbrug voor festivals

Plaats eenvoudig en snel tijdelijke loopbruggen met het modulaire systeem van EasyFloat voor betere looproutes op evenementen en festivals.

Drijvend parkje van pontons voor promotie cider

Belichting vanaf het water

Denken we alle toepassingen al te hebben bedacht, heeft opdrachtgever @Livingprojects nog weer een nieuwe gevonden: Ook voor het uitlichten van gebouwen of objecten vanaf het water zijn de EasyFloat pontons prima geschikt!

Drijvend terras voor prive feest op het water

Drijvend terras voor privé feestje

Privé feestje op het water? EasyFloat is daarbij graag uw partner in de feestvreugde!

Drijvend parkje van pontons voor promotie cider

Drijvend parkje

Ook voor ludieke activiteiten zijn de EasyFloat ponton systemen prima geschikt! Zo bedacht opdrachtgever iQ Events een drijvend parkje op de Amstel ter promotie van cider.

EasyFloat platform als opstapplaats voor waterparels

Als parels op het water!

Voor New Balls Please hebben we pontons geleverd als opstapplaats voor een evenement bij kasteel Notax te Destelbergen. Perfect voor in- en uitstappen van waterparels!