Drijvende tiny houses als uniek concept voor uw gastenverblijf

Een bijzondere ervaring voor uw gasten op uw camping of vakantiepark

Wilt u iets nieuws doen met de tiny houses, kleine chalets of blokhutten op uw camping of vakantiepark? Laat ze dan drijven op het water! Deze drijvende tiny houses geven uw gasten de vakantie van hun leven.


Met dit unieke concept bent u helemaal hot in het nieuwe hoogseizoen!

Voordelen van een EasyFloat ponton:

  • Antislip profiel
  • Compleet verzorgd leveren
  • Duurzaam en onderhoudsvrij
  • Leverbaar in diverse afmetingen
  • Licht gewicht met een hoog draagvermogen
  • Makkelijk te (ver)plaatsen

Geschikte pontons voor drijvende tiny houses

De pontons van EasyFloat zijn ideaal om uw tiny houses op te plaatsen. Op basis van diverse standaard afmetingen kunt uzelf de grootte bepalen. De pontons zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben veel draagkracht, zijn duurzaam en onderhoudsvrij. Bij normaal gebruik hebben ze een levensduur van ca. 20 jaar. Al onze vlotten zijn geschikt voor uw vakantie accommodatie zoals een vakantiehuisje, chalet, safaritent of zelfs een sauna.


Opties voor een extra luxe vakantieverblijf

Voor extra luxe kunt u het vlot uitbreiden met een groter terras, zwemtrap en zelfs een fluistermotor. Uw vakantiegasten hebben zo alle ruimte om te zonnen, duiken en zwemmen. Klinkt dat niet als een droomvakantie?

Bij EasyFloat staat veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Bang dat uw gasten per ongeluk in het water vallen? EasyFloat neemt deze zorg voor u weg door een reling langs de randen van het drijvende tiny house te plaatsen.

Om te voorkomen dat het vlot wegdrijft kunnen wij deze op een vaste plek verankeren aan de oever of in de bodem. Voor ons staat de veiligheid van u en uw gasten altijd voorop.

Wilt u ook drijvende tiny houses op uw camping of vakantiepark?

Maakt u nog geen gebruik van de waterrijke omgeving en wilt u uw gasten op uw camping of vakantiepark iets bijzonders bieden? Laat ze dan overnachten op het water. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en trek dit hoogseizoen al de aandacht met met uw drijvende accomodaties.

Bel of mail ons voor een Vrijblijvende offerte of bekijk de Technische specificaties en Accessoires.

Uniek concept – vlot kamperen

EasyFloat biedt samen met Outstanding een uniek concept aan; avontuurlijk kamperen op het water.

Door de prachtige safaritent Wood op een EasyFloat vlot te plaatsen, ontstaat unieke vorm van kamperen en beleving voor bezoekers. Uw voordeel? Zowel de levering als de montage van de safaritenten en het vlot worden compleet voor u verzorgd!

De Safaritent Wood is een echte klassieker, maar dan met alle moderne snufjes. Het kleinste model van de Wood, met een inwendige breedtemaat van 5 meter, leent zich uitstekend voor een getaway op het water. Hij heeft alle belangrijke benodigdheden om luxe te kamperen: keukentje, eettafel, slaapkamers én een terras. De royale luifel van 2 meter biedt een heerlijke hangplaats aan het water.

Deze safaritent past op de ponton van 6.00 meter breedte. De lengte kan bepaald worden door het koppelen van pontons, waardoor er variaties mogelijk zijn in de grootte van het terras voor uw gasten. Dat is nog eens makkelijk!


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid Meertens - EasyFloat B.V.:
www.easyfloat.nl
Tel: +31 (0)6 1288 7537
Richard van Laar - Outstanding:
outstandingtent.nl
Tel: +31 (0)318 575 056

Drijvende tiny house toepassingen in de praktijk

Drijvend tiny house van Camping Zilvermeer op een EasyFloat ponton van 7.2 x 6 meter

Overnachten in een tiny house op een vlot

Naast vlotkamperen op Camping Zilvermeer kun je nu ook overnachten in een supergaaf tiny house op een vlot! 😎
Vanaf 1 mei te huur via de website van Camping Zilvermeer.

Wij zijn een SBB Erkend leerbedrijf